Кількість
|
Вартість
|
||
|
Екстракт стевії
Що таке порошок екстракту стевії?
Порошок екстракту стевії отримують шляхом занурення сухого листя стевії у воду, відокремлення рідини від листя і стебел шляхом фільтрації та подальшого очищення водою або харчовим спиртом - повністю традиційним методом екстракції рослин. Таким чином, виходить натуральний і надзвичайно солодкий підсолоджувач - Стевіозид, що не впливає на рівень цукру в крові.
Стевіозид є основним сильним інгредієнтом солодощі, що міститься в порошку екстракту стевії. Стевіозид – це натуральний підсолоджувач, який з'явився наприкінці 1960-х років через обмеження на синтетичні підсолоджувачі у всьому світі. Він привернув увагу всього світу завдяки своїм багатим ресурсам, гарному смаку та високій солодощі. Їх активно досліджують та розробляють у різних країнах, особливо в Японії. З моменту польового експерименту минуло понад два десятки років. Підсолоджувачі стевії частково замінили підсолоджувачі, а сахарин зайняв важливе місце серед нецукрових натуральних підсолоджувачів у харчовій промисловості, фармацевтичному виробництві тощо. Він знайшов широке застосування.
Чим корисний порошок стевії?
1. Стевіозид допомагає вирішити різні проблеми зі шкірою;
2. Порошок білої стевії Nustevia може контролювати високий кров'яний тиск та рівень цукру в крові;
3. Порошок екстракту стевії допомагає схуднути та знизити потяг до жирної їжі;
4. Його антибактеріальні властивості допомагають запобігти легким захворюванням і вилікувати дрібні рани;
5. Додавання стевії в рідину для полоскання рота або зубну пасту покращує здоров'я ротової порожнини;
6. Порошок стевії може регулювати шлунок, покращувати травну систему шлунка та запобігати незварюванню шлунка.
Навіщо використовується екстракт стевії?
1. Застосовується в харчовій промисловості, в основному використовується як некалорійний харчовий підсолоджувач;
2. Застосовується в інших продуктах, таких як напої, спиртні напої, м'ясо, молочні продукти тощо;
3. Застосовується в галузі фармацевтики, схвалений для використання в медицині та розробляє безліч нових продуктів протягом кількох років.